Trendspot 10

Style, hair & wellness

Interesserer du dig for trend og mode, det tøj vi har på og synes du det er spændende at arbejde med hår og lægge makeup? 

 

Kunne du tænke dig at arbejde kreativt med forskellige spændende frisør- og kosmetiker-projekter? Så er dette tilbud lige noget for dig. Samtidig går du i skole. Vi mener det er et godt mix, og et afvekslende skoleår.

 

10. klasse fag

Samarbejdet mellem SDE og Odense Kommunes ungdomsskole giver dig mulighed for at kombinere din interesse for trends og mode, med de obligatoriske fag i 10. klasse. Du får dansk, engelsk og matematik på 10. klasseniveau og afslutter året med folkeskolens 10. klasse prøve i disse fag. Samtidig gennemfører du Grundforløb 1 på SDE. Altså 2 papirer på en gang.

 

 

Efter skoleåret kan du søge videre på lige fod med andre 10. klasser. Hvis du vælger at fortsætte i EUD forkortes dit forløb med ½ år.

Det hjælper vi dig og din familie med at finde ud af.

 
G
rundforløb 1

Vores erhvervsfag vil lære dig en masse om kulturen på en arbejdsplads, om sikkerhed, samfund og sundhed, planlægning og metoder, dokumentation m.m. Det meste vil være indarbejdet i nogle temaer og projekter, du skal løse i forskellige samarbejdsopgaver på skolen.

 

Valgfag og Motion

Mulighederne er mange, men har blandt andet været, gaming/eSport, foto, stylist, fitness og bordtennis. Gennem motion ønsker vi at give dig gode vaner, som du kan bruge fremadrettet.

 

Undervisningsmiljø

På SDE Campus M, Munkebjergvej 130 holder vi til. Blandt mange andre unge.

Vi kører meget fælles med den anden 10. klasse, Digital 10.

Center for Visuel Kommunikation, SDE:
Munkebjergvej 130 5230 Odense M

Koordinator:
Jesper Iversen
Tlf. 3026 9036
ji@(if you can see this please update your browser)sde.dk

UngVest:
Rismarksvej 80
5200 Odense V

Afdelingsleder:
Per Lindegaard Christensen
Tlf. 2612 7831
pc@(if you can see this please update your browser)odense.dk

Skoleleder:
Carsten Djursaa

UUO-vejleder:
Mia Venzel Lindholdt
Tlf. 3033 4184
miavl@(if you can see this please update your browser)odense.dk