"Den Musikalske Talentlinje"
– på Camp10 og 10.Bellinge

Vil du dyrke musikken i et 10. skoleår? - Så er "Den Musikalske Talentlinje"  Camp10 eller 10.Bellinge det helt rigtige valg!

Camp10 og 10.Bellinge kan tilbyde fire forskellige musikvalghold, som spænder fra elektronisk musik til sammenspilshold og talenthold inden for rytmisk musik. Har du et musikalsk talent og søger du nye musikalske udfordringer og uforglemmelige oplevelser, så er den nye talentlinje i UngVest helt sikkert noget for dig.

10. Bellinge og Camp10 har gennem flere år tilbudt musik- og dramafag som fx drama og musik, stage-performance og events. Fagene har været populære, men med denne talentlinje vil UngVest være byens stærkeste musikalske kraftcenter på 10. klasse!

 


 

Målet:
På talentlinjen vil du møde andre ligesindede, der deler samme passion for musik som dig selv. Målet er, at din musikalske- og personlige udvikling styrkes, samtidig med at dit studievalg bliver afklaret, hvad enten du søger videre i det musikalske spor som FLOW, MGK eller om du vælger helt andre veje. Samtidig med, at du dyrker dit musikalske talent, har vi skarpt fokus på, at din faglige udvikling inden for de almindelig skolefag fastholdes.

Den musikalske profil:
Vi tager afsæt i den rytmiske musik med et åbent sind ift. andre musikalske genrer.

Hvem er talentlinjen for?
Du er i målgruppen for talentlinjen, hvis du kan genkende dig selv i flg. udsagn:
- Jeg brænder for musik og vil udvikle mig musikalsk.
- Jeg spiller et instrument og/eller kan synge på et godt niveau.
- Jeg er villig til at øve mig i og uden for skoletiden.
- Jeg vil deltage i events og koncerter uden for skoletiden.

Hverdagen:
Talentlinjen har dansk, matematik, engelsk som obligatoriske fag og tysk og fysik som valgfag. Eleverne indgår i undervisning på hold sammen med skolens øvrige elever på profilhold. De musikalske fag er:

  • Sammenspil 
  • Musikteori/hørelære
  • Kor/sang
  • Solo-  og/eller gruppeundervisning i hovedinstrument
  • Musikproduktion(sangskrivning, studieindspilning, lav beats og elektronisk musik m.m.)

Samlet set tilbydes eleverne 9 lektioner om ugen med mulighed for ekstra selvstyrende øveaktiviteter i vores gode musikalske faciliteter. Noget af undervisningen kan foregå om eftermiddagen frem til kl. 17.

Koncerter/events:
Talentlinjen performer ved små og større events og koncerter. Nogle koncerter er tilrettelagt på forhånd og andre skal eleverne selv arrangere fra idé til event. 

Kontakt:
Afdelingsleder Martin Hosbond, 21 28 01 49, mhhen@odense.dk