Mad og Mod på Fremtiden Varighed: 40 uger

Tag en 10. klasse med mad og nydelse 10. klasse
Du kommer til at bruge dine sanser og arbejde med nydelse, oplevelse og råvarer. Du lærer at begå dig i et køkken, og tilberede grundlæggende retter og hvis du vil, kan det føre dig hele vejen til Michelins stjerner. Du kan føre dig frem i restauranten når du serverer de lækreste retter, eller imponere vennerne med de flotteste kager. Men, måske det vigtigste, du lærer almen dannelse, har fag på 10. klasses niveau. 

Bliv klogere og meget mere lækkersulten 
Du får en 10. klasse, der gør dig klar til at søge ind på en ungdomsuddannelse og til at overleve på en SU. Du lærer at tænke som en kok og vise opmærksomhed som en tjener. Udover de praktiske fag vil lærere fra UngVest Ungdomsskole undervise dig i fagene dansk, engelsk og matematik. Når du har taget Folkeskolens Afsluttende Prøver i de tre fag, kan du søge ind på alle ungdomsuddannelser, hvis du i øvrigt opfylder optagelseskriterierne. Hele forløbet gennemføres på Kold College. Erhvervsskolefagene er taget fra Grundforløb 1 fra hovedområdet Landbrug, fødevarer og oplevelser, hvilket giver dig ret til at gå direkte videre på grundforløb 2.

10. klasseDu prøver det hele i virkeligheden 
Du deltager i flere forskellige små projekter undervejs. Projekter der træner dig i at kommunikere, samarbejde og ikke mindst lærer dig lidt om den arbejdspladskultur der findes i branchen.


Slip energien løs 
Du bliver en del af en sund og aktiv skole, hvor vi gør meget for, at du har det sjovt og bliver inspireret både i og udenfor undervisningen. Rundt på skolen er der hyggehjørner og aktiviteter som bordfodbold, bordtennis og basket. I kantinen får du vitaminer til krop og hjerne. Hver dag kan du finde sunde retter, salatbar, burgerboller med fedtfattige produkter - og den varme ret er selvfølgelig hjemmelavet.
10. klasse
KOLD:
Det er frivilligt om du vil lære noget. Men hvorfor spilde livet?

Infoaften

Mad og mod på fremtiden

Åbent Hus - sammen med Kold College
31. januar 2017
Kl. 19.00

Landbrugsvej 55
5260 Odense S

Kontakt

Kontaktperson Kold College
Michael Edsen-Johansen
Tlf. 4022 0012

Kontaktperson UngVest
Per Lindegaard Christensen
Tlf. 2612 7831


Undervisningssted:
Kold College
Landbrugsvej 55, 5260 Odense
Tlf. 6313204

www.koldcollege.dk

www.ungvest.dk