Mal i Virtual Reality og byg det periodiske system system i neon akryl 

Martin og Karsten fra Computer Clubhouse deltog i almenpædagoisk temadag om 'Robotteknologier i de naturvidenskablige fag i gymnasiet'. Temadagen blev afviklet i HCA Airport og der var 17 gymnaiser repræsenteret.

Computer Clubhouse havde en stand med Virtual reality tema og viste bl.a HTC Vive og Tilt Brush frem for den nysgerrige gruppe af gymnasielærerer.

PiskelApp - gratis online tool til 8Bit animation 

I computer clubhouse / TechSpace er de gået igang med  at afsøge spændende værktøjer de unge selv kan bruge på deres ipad eller computer uden at skulle have penge op ad lommen.

Piskel app bruger man til at lave sine egne gif animation eller at lave grafik til 2D spil og det er nemt og hurtigt at komme igang. læs mere på piskelapp.com

Computer Clubhouse bygger nye MakerSpaces op flere steder.

Makerbevægelsen er over danmark og derfor er der bud efter os mange steder.

Vi er pt. ved at opbygge NG MakerSpace på Nyborg Gymnasium hvilket er en stor succes indtil videre, vi har noget lignende samarbejde igang i Aarslev og flere udgaver af vores MakerSpace model på vej rundt omkring på skoler og gymnasier på fyn.

 

NG MakerSpace bliver modelen for fremtidigt maker-samarbejde med gymnasierne - der har vi en hel flok entusiastiske gymnasielærere der hjælper os med at implementere makerbevægelsen i undervisningen.

En gruppe af elever fra NG og Computer Clubhouse arbejder pt. på et projekt der i en virtuel udgave af NG Campus bruger det bedste fra henholdsvis computerspil og film.

således har de allerede bygget en brugbar 3D model af det færdige campus og er ved at bygge de forskellige undervisere

se mere her :

https://youtu.be/POllml_3Iec

 

Mere info:

Martin Lilliendal Hansen

MA Interaction Design 

MLH1407 / COMPUTER CLUBHOUSE

phone: +45 25461427

www: www.mlh1407.com

mail: mlh1407@(if you can see this please update your browser)gmail.com