Velkommen til Sanderum Fritidsklub 

Fritidsklubben er stedet for dig, som har brug for et fristed, hvor du kan hygge med dine venner, spille brætspil, tæve de andre i et spil rundt-om-bordet i bordtennis, pool, fodbold og tage på sjove ture sammen. Har du brug for at slænge dig i sofaen med en frisklavet toast og få en snak med venner eller pædagoger om hvad der rører sig i verden eller i dig, er der altid lyttende ører.

Hvis du er i det kreative hjørne, kan du også begive dig i kast med en aktivitet i det kreative værksted. Her kan du engagere dig i at få jule - eller fødselsdagsgaven til mor og far på plads uden at skulle slippe de helt store økonomiske midler: Lav en perleplade, et armbånd eller hvad du nu lige kan finde på, og forær den til en ven, et familiemedlem eller behold det selv.

I hverdagen er der fast maddag om fredagen i Fritidsklubben og mad og snacks i cafeen og events med sport, turnering i Fifa 2016, Quiz og hvad I ellers ønsker der skal ske!

Der vil være fælles arrangementer med de andre Fritidsklubber i UngVest, såsom badetur til Lalandia, ture til Tivoli Friheden, rollespil, kanoture samt andre oplevelsesture.

Klubben ønsker at følge op på jeres initiativer og involvere medlemmerne i aktiviteterne, så det bliver JER der sætter dagsorden og er med til at skabe jeres klub!

Vi holder til i kælderetagen på Sanderumskolen - åbningstiderne står her til højre. Hold øje med vores nyhedsbreve som vi sender ud på skolens intra hver måned.

Vel mødt!

Åbningstider 

Klubben har åbent 14.00- 17.00
alle hverdage.

Dog lukket 1. mandag i måneden.

Kontakt

Sanderum Fritidsklub
Væddeløbsvej 4
5250 Odense SV

Tlf. 63 751 598